Disa nga shërbimet dhe produktet tona

 • Shtëpi Druri

  Kompania jonë është e specializuar në projektimin dhe ndërtimin e shtëpive modulare të drurit. Modelet e këtyre shtëpive janë të përshtatura për nevojat individuale të familjes dhe kanë dizajne të ndryshme të bukura dhe moderne. nga druri.
 • Materiale Druri

  Misioni ynë është të krijojmë produktet kualitative, natyrale dhe të plasojmë produktet tona përveç Kosovës edhe jashtë saj, duke mbajtur vulën Jeton Comerc.
 • Dyer & Dritare

  Coming Soon
 • Skicimi & Implementimi

  Arkitektët tan ofrojnë dizajne kreative dhe te menduara deri në detajin më te vogël për ju!
 • Dizajn & Planifikimi

  Ne do t'ju ndihmojmë të arrini rezultatin që keni ëndërruar.

 • Zgjidhje të personalizuara

  Zgjidhje individuale, estetikisht mahnitëse për klientët.

1
Ndërtues profesionistë
2
Materialet më të mira prej druri
3
Ndërtim me shpejtësi të lartë
4
Garancia e qëndrueshmërisë
5
Qasje individuale
6
Shërbimi VIP