alt

E thjeshtë, autentike, nga natyra

alt

Ne krijojmë shtëpi me dizajne unike

Disa nga shërbimet dhe produktet tona

Shtëpi Druri

Kompania jonë është e specializuar në projektimin dhe ndërtimin e shtëpive modulare të drurit. Modelet e këtyre shtëpive janë të përshtatura për nevojat individuale të familjes dhe kanë dizajne të ndryshme të bukura dhe moderne.
nga druri.

Materiale Druri

Misioni ynë është të krijojmë produktet kualitative, natyrale dhe të plasojmë produktet tona përveç Kosovës edhe jashtë saj, duke mbajtur vulën Jeton Comerc.

Skicimi & Implementimi

Arkitektët tan ofrojnë dizajne kreative dhe te menduara deri në detajin më te vogël për ju!

Dyer & Dritare

Coming Soon.

alt

Njihuni me kompaninë tonë

Jeton Comerc zgjedhë materialet e drurit më cilësore, të cilat kanë jetëgjatësi të gjatë në çdo kushte klimatike.

Keni ndonjë pyetje?
+38344951554

alt

Besueshmëri

00

PROJEKTET TONA

Disa nga strojet e suksesit

Ne po rritemi vazhdimisht, po mësojmë dhe po përmirësohemi .dhe partnerët tanë poashtu. Fokusi jonë është vëndosja e përdorimit të produkteve nga druri në plan të parë në çdo projekt zbatues nëpër hapësirat e planifikuara.

Ne jemi ekipi që ju nevojitet për t'i bërë gjërat si duhet.

30 vite së bashku

alt

Disiplina e Kompanisë

Duke sigurar se qfarë është më e mira për konsumatorët tani.

 • Përpunimi i drurit

  Ne i kuptojmë nevojat e klientëve tanë dhe i realizojmë pritshmëritë e tyre me cilësi dhe në kohë.

 • Skicimi & Implementimi

  Që shtëpia juaj të duket edhe më bukur, arkitektët tane kujdesën për ju!

Historia jonë e suksesshme e punës

97%
alt
alt
alt

Shërbim i shkëlqyer
ndaj klientit.

alt
UDHËTIMI JONË

Mirë se vini në Shërbimet tona

Një shtëpi është shumë më tepër se një investim. Është një hapësirë plot të qeshura dhe kujtime.

 • Kualitet i lartë dhe cilësi e garantuar.

 • Materiale dhe lëndë të para të zgjedhura me kujdes.

Përvojë 30 vjeçare duke ofruar produkte dhe ndërtime druri me cilësi të lartë dhe siguri të plotë në të gjithë vendin.

 • 00

  +

  Vite eksperience

 • 00

  +

  Klientë të kënaqur

 • 00

  +

  Projekte të përfunduar

 • 00

  +

  Çmime të marra

Keni pyetje mos ngurroni të na shkruani

 • Numri i telefonit

  +38344951554

 • Adresa

  Rr. Deshmoret e Kombit 31000
  Istog, Kosovo